Bitte beachten Sie: Es wird dringend auf die DSGVO verwiesen, die für jedes Event vom Manager des jeweiligen Events im Indico einzuhalten sind. Bei jedem Event muss eine Datenschutzrichtlinie / Privacy Policy hinterlegt sein. Eine enstprechende Vorlage können Sie unter Privacy Policy downloaden, auf Ihr Event anpassen und auf Ihrer Eventseite veröffentlichen. Die Indico-Einstellung zum Veröffentlichen von persönlichen Daten wie z.B.Teilnehmerlisten ist ohne Einwilligung des Teilnehmers nicht gestattet.
5-9 September 2011
The school is hosted by Steinbuch Centre for Computing (SCC) of Karlsruhe Institute of Technology (KIT). It is organized by KIT, the Swiss National Grid Initiative (SwiNG) and the Helmholtz Alliance 'Physics at the Terascale'. It cooperates with the European Grid Initiative (EGI), the European Middleware Initiative (EMI) and the Initiative for Globus in Europe (IGE). GridKa School offers a broad range of topics, which are chosen from the realm of these projects and beyond.
Starts
Ends
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now