Bitte beachten Sie: Es wird dringend auf die DSGVO verwiesen, die für jedes Event vom Manager des jeweiligen Events im Indico einzuhalten sind. Bei jedem Event muss eine Datenschutzrichtlinie / Privacy Policy hinterlegt sein. Eine enstprechende Vorlage können Sie unter Privacy Policy downloaden, auf Ihr Event anpassen und auf Ihrer Eventseite veröffentlichen. Die Indico-Einstellung zum Veröffentlichen von persönlichen Daten wie z.B.Teilnehmerlisten ist ohne Einwilligung des Teilnehmers nicht gestattet.
28 August 2017 to 1 September 2017
KIT, Campus North, FTU
We are currently updating to the new Indico 2 layout!

The International GridKa School 2017 is one of the leading summer schools for advanced computing techniques in Europe. The school provides a forum for scientists and technology leaders, experts, and novices to facilitate knowledge sharing and information exchange. The target audience is different groups like graduate and PhD students, advanced users as well as IT administrators. GridKa School is hosted by Steinbuch Centre for Computing (SCC) of Karlsruhe Institute of Technology (KIT). It is organized by KIT and the HGF Alliance "Physics at the Terascale".

Starts
Ends
KIT, Campus North, FTU
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now